Final Cut Pro X

finalcutproDe cursus Final Cut Pro X 10.2 bestaat uit 4 avonden en is een hands-on cursus met oefeningen, waarbij je de essentiële technieken leert van video-editing met Final Cut Pro X 10.2.1

Alle belangrijke elementen van Final Cut Pro X komen aan bod, zoals het importeren van media, geavanceerde functies, gebruik van effecten en filters, audiobewerking, multicam en het exporteren van je projecten. Tevens werk je aan je workflow, zodat je je tijd optimaal kunt benutten.

De lessen worden klassikaal gegeven, eventueel kunt u tijdens de cursus de eigen laptop gebruiken, maar de oefeningen zijn bedoeld als huiswerk. Tevens is het mogelijk om de cursus als privéles te boeken.

Doelgroep

Deze cursus is speciaal ontwikkeld om beginnende en ervaren video-editors de nieuwe, snelle en effectieve manier van video-editen te leren.

Doel

Na deze cursus zal de cursist Final Cut Pro X 10.2 volledig kunnen benutten en zal hij of zij veel sneller, effectiever en creatiever te werk kunnen gaan met zijn/haar eigen filmmateriaal.

Lesmateriaal

Bij de cursus hoort een beknopte handleiding van de behandelde stof en filmmateriaal waarmee je thuis kunt oefenen. Er wordt gewerkt met de nieuwste versie van Mac OS X 10.10.1 en Final Cut Pro X 10.2.1

Benodigde voorkennis

De cursus en handleiding is in de Nederlandse taal. Final Cut Pro X is in het Engels dus enige kennis van de Engelse taal is aan te raden. Basiskennis van het Mac OS X besturingssysteem en basiskennis van editing terminologie is niet direct noodzakelijk maar wel aan te raden.

Certificaat

Na voltooiing van de cursus ontvangen de deelnemers een certificaat waarop staat dat ze de cursus met goed gevolg hebben volbracht.